Milestone sessioonid

Nime tõlkida ja paketi juurde sobitada on seekord keerulisem.
Mis võiks olla milestone? – nurgakivi, arenguetapp?
Olen pikemat aega pildistanud igasuguseid vahvaid seeriaid nii ootuse kui ka kasvamise osas. Kõige keerukamad on vast olnud isiklikud ideed ja projektid.
Mõtlesingi koondada ühte blogipostitusse minu laste näited, et saaksite näha kogu tulemust.

Beebiootuse pildistamine:

Idee pildistada ootust õunapuu all on ju tegelikult väga originaalne – näha seda kõhu kasvamist igal aasta-ajal. Esiteks oli 2014 aasta algus ja talv olematu, seega esimene pilt tuligi jäätunud tiigi kaldal mudaste saabastega. Lisaks avastasin hiljem, et õunapuud õitsevad üle aasta ning sellist projekti kellegile teisele välja pakkuda on riskantsem, kui kevadel okstelt ühtegi õit ei leia 🙂

Nii see beebi sündiski ning saime tehtud pilte nii vastsündinust, mõnekuuselt, roomamisest, istumisest kui ka aastase sünnipäeva puhul.

 Vastsündinu pildistamine:

See vastsündinu pildistamine oli mul omamoodi naljakas, kuna minu mõtetes ja inspiratsiooni piltidel oli kõik roosiline, beebi tudub, sätin lilli ja pildistan. Olen sellelt pildilt ära töötlenud mossitava ja tüdinud vanema õe, kes korvi hoidis ligi tund aega, kuniks beebi tuttu viimaks jäi.

Beebiea pildistamine:

See pilt sündis minu peas juba beebi ootusajal. Kui viimaks teostuseni jõudsime, oli tulemus niivõrd armas, et saatsin ka fotokonkursile. 10 sekundi pai minu Tomile. Pilti on korrigeeritud vaid värvide osas, ülejäänud on aegvõtte tulemus.

Roomavad ja istuvad beebid:

Kevad saabus, pisikese säravaid jutuajamisi sai just nii lahedalt pildile pandud.
Istumise sessioon ei pea olema vaid lihtne..saab ju vahest midaig humoorikat lisada.

Sünnipäeva pildistamine:

Ja saigi aastaseks see poiss.
Me istusime eelneval ööl tüdrukuga stuudios mitmeid tunde ja sättisime palle paika. Väga energiakulukas projekt tuli, üllatus sünnipäevaks oli samas lapsele võimas.
Kindlasti tastub ka smash the cake sessioon ette võtta, kui vähegi mahti on:

Beebi kasvamise seeria 12 kuud:

Mu pesamuna beebiootust ma seeriana ei pildistanud, oli küll plaanis, kuid enesetunne takistas esimese pildi tegemist ning lõpupoole poleks ehk seeria täielik ikkagi tundunud.
Küll sai sel korral vahvalt pildile iga kuu kasvamine tema nüüdseks  parima sõbra – Monkey seltsis.
Stuudios tegime ka vahva bodyseeria koos autoga. Sel korral olid ka arengufaasid kenasti aasta ringis esindatud:
Tegelikult on need sessioonid head juba seetõttu, et ma panen kalendrisse märke, et nüüd lähemegi pildistama. Tänapäeval paraku kolib palju pilte mobiiltelefoni kontole, kuid mina enda kogemusel päris seda õiget tunnet ei  saa, millele saan kindel olla ja hiljem uhkelt albumisse kleepida.

Lisan lõppu vahvid võtteid klientide seeriatest, mida nad on lubanud lahkelt jagada:

Kel huvi, siis võta minuga ühendust kontaktivormi kaudu või kirjuta otse emailile radoson@gmail.com
Kindlasti, nagu seeriate puhul ikka, on pikema-ajalise plaaniga hind soodsam 😉