Minu esimene pulm ..

Kui juulikuu esimesel laupäeval ilusalongi poole sammusin, oli hommik jahedam karge ja päev tõotas eriti ilusat ilma. Salongis ootas mind üllatavalt rahulik pruut ja väga soe personal 🙂 Ettevalmistusprotsess oli veel töös ning sain rahulikult vestelda veel viimaseid mõtteid, klõpsida huvitavamaid hetki ning siis saabus peig. Pruut sai veel viimaseid puudritupse näole, kui peig eemal istus ja oma tulevast imetles. Kimbu üleandmine pruudile, soojad sõnad ja komplimendid ja algaski sõit 🙂 Ilupilte tegime pidumõisas ning Viljandi lossimägedes. Kogu selle aja läks paar vahvalt kaasa, viskas veel naljagi ning suisa tantsis 🙂 See ei olnud päris esimene pulm, kus kaamera taga olin, küll aga esimene iseseisev fotograafitöö pulmas. Pabistamist kauaks õnneks ei jagunud, paari omavaheline keemia andis mulle võrratu materjali. Salongis sõrmuseid pildistades ütles mulle sealne töötaja, et kui sõrmused üksteise sisse mahuvad, tuleb õnnelik abielu! Seega palju palju õnnelikke ja nauditavaid abieluaastaid Teile!