Eriline vahepala!

Palju pilte on ootamas siia blogisse jõudmist, kuid täna otsustasin ühe vahele võtta…üks eriline pildiseeria minu enda jaoks!
See pisitüdruk on pere pisim, nelja venna kõrval ainus väike õeke…ja niiiiiii (siinkohal ei jätku lihtsalt enam i-sid!) nii armas. Iga mõte, mis ta pähe turgatas, realiseeriti graatsiaga ja sellisel viisil, mille osas ei saaks keegi kaua pahur või kurbki olla. Silmad on nii ilmekad, et suutsin temaga vestelda ja teda sõnadeta mõista ..hämmastav eksole!
Tüdruku emmega vestlusest selgunud tähelepanekud elu ja laste kohta andsid mulle tükiks ajaks mõtteainet ning jõudu kujundada oma vanemarolli veelgi veelgi paremaks ning ideaalsemaks! Suurepärane naine!
Võin ausalt siia kirjutada, et ei jõua lihtsalt ära oodata terve pere pildistamist..näha veel ja jäädvustada rohem!
Śuured tänud tulemast!