Kutsubeebid, tüdrukud ja pääsukesed :)

Pääsulinnud lendasid üle põllu kaasa elektriliinidele ritta uudistama, kuidas kaks särtsakat tüdrukut, seitse pööraselt energilist kutsikat ja kõike seda hämmastavalt organiseeriv kaunis naine fotograafi kaamera ees toimetasid 🙂 Oli üle pika aja erakordselt ilus hilissuve hommik, mil ma neile külla sõitsin.

Kadrit ma tean juba 1,5 aastat, ta on inimene, kes esimesest pilgust peale suudab hajutada igasuguse pessimisminoodi..väga soe ja rahulik vestluskaaslane, toimekas ema ja hea silmaga fotograaf 🙂

Kutsubeebid, nagu tüdrukud pisikesi kutsikaid hüüdsid, olid tõelised energiaboostid..neid ühele pildile saada oli suurejooneline ettevõtmine. Kui peale meeletut tagaajamist põllul nad lõpuks tuttu jäid, oli isegi pisut kahju…seda energiat kuidagi kohe on vaja 🙂

Ohh, neid lahedaid pilte tuli nii palju, ei suuda kuidagi valida ja valida:)

Aitäh Kadri! Ma juba ootan jälle kohtumist Sinuga 🙂

 

  /

Leave a Reply