Poisid :)

Kuna olin varasemalt kaksikuid tõesti vaid paaril korral pildile saanud, oli see sessioon kohe eriti elevust tekitav.
Oodati kahte printsi ja nad saabusidki. Lummavad pisikesed ühe-munaraku-kaksikpoisid 🙂
Väga palju sagimist ning uudsust on kahe beebiga 🙂 Olin varasemalt küll kuulnud lugusid, kuidas kaksikud rahunevad teineteise kaisus paremini ja magavad paremini, samas seda reaalselt teha ja tõdeda on justkui filmi vaatamine..
Edasi enam tudupilte ei saa, siis käib juba näpp teisele suhu ja silma, toimub jagamist nii emotsioonide osas kui mängukannide vahel. Ka need saavad muidugi jäädvustatud, vendlus ju kasvabki ajas tugevamaks, side tuntavamaks ning tunne veelgi ühtsemaks 🙂
Nii vahva on samas kuulda, kuidas vanemad alguses arutlevad number ühe ja number kahe vahel, hiljem nimeliselt tuvastatakse lapsi väikeste eristatavate märkide järgi näol või hääle ja lapse käitumise järgi. Selles suures saginas vast ise ei märgatagi, kuid olla tegelikult kõrvaltvaataja sellisele olulisele sündmusele on imeline.
Aitäh tulemast 🙂
Mütside autor Egle Audova, aitäh Sullegi 🙂