Sessioonid õunaaias

Panen peamise info siia, vastused tekkinud küsimustele, et oleks kergem otsustada selle võimaluse üle.


Mis koht see on ja kus see asub?
Tegu on õunapuu-istandusega, kus on ligi 10000 puud ilusal maastikul reas. Aed on privaatne, ligi pääseb vaid loa korral ja segama meid seal tõenäoliselt keegi ei tule ka. Aed on 45-minutilise autisõidu kaugusel Tartu linna piirist. Kui oleme täpsemalt kokku leppinud, saadan täpse asukoha ja juhised meilile. Koht on ikkagi asustatud, et päris metsa ma teid ei kutsu 🙂

Beebisessioon Tartus

Kes võivad sessioonile tulla?
Tule üksi, sõbraga, lapsega/lastega, perega, beebikõhuga, partneriga, lemmikuga, võid lapse ka üksi sessioonile saata, kohale jõudmine tuleb siiski sellisel juhul enda korraldada.
Lemmiklooma saab tuua, kui ta ei kipu ära jooksma, sest territoorium on väga suur ja teda sealt hiljem otsida päris annab 🙂

Kas seda sessiooni saab kinkida ka?
Muidugi saab, hinnakiri ei muutu ja kui me õigel ajal õunapuuaias ei jõua pildistada, saab sessiooni teha hiljem või suisa järgmisel õitsenguajal.
Küsitud on ka kingituseks oma teismelisele lapsele, mis on vahva mõte…koolilõpupeoks, sünnipäevaks ja niisama võrratu kogemuse loomiseks.

Mis saab siis, kui ilm ei sobi?
Siis paneme uue aja või lepime sessiooni kokku Tartus stuudios. Kõik oleneb enda soovidest. Üldiselt tänapäeva ilmaennustusportaalid on isegi poole tunni täpsusega ennustanud vihmasadusid ja aidanud ette plaane sättida.

Palju pilte saab ja pikad sessioonid seal on?
Minu õuesessioonidel on hinnas kõik õnnestunud ja töödeldud failid. Piltide ooteaeg on kuni 3 nädalat. Hetkel on töötempo isegi lubanud varem kliente rõõmustada.
Sessiooni pikkus on 1-2 tundi, olenevalt kui suur seltskond/pere sessioonile tuleb.
Kuna aed küsib ka iga sessiooni eest tasu, siis võib lühemaid sessioone küll teha, kuid üldiselt ma kardan, et pikem sessioon on lõpuks parem variant.
Printe on võimalik ka tellida. Hinnakirja täpsustame meilivahetuses.

Mida kaasa võtma peab?
Vahetusriided ja jalanõud igaks juhuks, isiklik piknikutekk/padi oleks ka hea variant. Pisike snäkk ja joogipoolis kulub ka vahest ära, eriti laste ja beebiootajate puhul. Naha ja kasutajasōbaril putukatōrje vahend on väga hea, kui peaks kiirelt vaja olema.

Palju see sessioon maksma läheb?
Pildistamine on täiesti tavahinakirja alusel. Tunnine õuesessioon 200€, 2-tunnine 300€. Kuna aias päris tasuta pildistada ei saa, siis see osa tuleb ka mul katta. Seetõttu on pooletunnine session 150€.
Hinnakirjaga saab täpsemalt tutvuda SIIN.

Kuidas sessiooni broneerida saab?
Palun kirjuta mulle emailile oma soov, palju inimesi osaleksid sessioonil ja millal oleks kõige ideaalsem aeg tulla, alates 18.mai – 27.mai.
Panen Teid graafikusse ja siis sobitame ilmaga selle aja paika.