Beebifoto

Beebifotod koos perega

See on alati minu jaoks oluline olnud, et saaks beebi oma vendade ja õdedega ka omad pildid. Nii lahe on hiljem ikka meenutada seda emotsiooni. Tihti võib ka väikelapsel beebist oma mälupilt olla ning kui seda imeilus beebifoto toetab, on suurepärane. Fotosessioon beebiga toimub sel juhul kõigi laste koostööl ja beebi rütmis.Fotostuudio Tartus

 

Pildistamine väikelastega

See ei pruugi olla alati kindla peale minek. Samas ka tõrjuv hoiak on lahe meenutada. Vahest annangi perele beebifoto, mil vanem õde/vend padja nurgas istub seljaga beebi poole ning keeldub lähemale minemast. Tihti samas ikka omad nõksud ikka ka toimivad ning kui fotograaf Raili on nii vaimustuses sellest, et temast on saanud tähtis suur õde/vend, siis selle naeratuse ja vahest isegi kallistuse me välja ka võlume.Fotostuudio Tartus Fotostuudio Tartus Fotostuudio Tartus

Beebi fotod vanemate lastega

Üldiselt ollakse valmis igatmoodi lahendustega. Ma polegi näinud vanemat last, kes beebist ülivaimustuses poleks ausalt 🙂parim fotograaf Tartus Fotostuudio Tartus Beebifotograaf Tartus

Beebifoto perega

Mida rohkem väikseid lapsi, seda vähem on lootust saada kõiki kaamerasse vaatama, seega võta vabalt, kuula fotograafi ning usalda muud pilgupüüdmised temale. Eks need võtted omamoodi humoorikad ole, toimivad ka vanemate peal 🙂

Beebifotograaf TartusFotostuudio Tartus Beebifoto issiga

Minu, kui just issi tütre, jaoks on need pildid alati südantsoojendavad. Sellistel hetkedel pole neid “maske” ja krampe kunagi. Lihtsalt selline õrn pilk silmis ja naeratus. Kõige erilisemad mustvalged beebifotod sünnivad just sellest pildistamise osast.

Fotostuudio TartusFotostuudio Tartus Fotostuudio TartusSünniteatis

Fotograaf Railil on vahest ikka mõned ideed ka ette valmistatud. Kui soovid midagi sellist, anna aegsasti ette teada. Vaatame, mida kokku kombineerida saame 🙂 Nii vahva oleks sellist beebifotot saata oma kallitele sugulastele.Fotostuudio TartusFotostuudio Tartus Fotostuudio Tartus Fotostuudio Tartus Beebifotograaf Tartus Beebifotograaf Tartus

 

Beebifotod emmega

Sellest ei saa kuidagi mööda minna. Tema on seda vara kaua kaua oma südame all hoidnud ja kandnud, tuleb kindlasti neid võrratuid jäädvustusi luua!!Fotostuudio TartusParim beebifotograafAitäh perele tulemast! Meie usaldussuhe on kestnud mitmeid beebisid. Olen südamest tänulik ja loodan tulevikus veelgi neid lahedaid hetki tabada.


Fotograaf Raili

Fotostuudio Tartus