Eesti Vabariik 100 projekt

Sel aastal on meie armsal Eestil suur pidu ja oli minugi soov siia üks pilt teha.
Mõtlesin pikalt, kuniks pähe turgataski kajastada meie põhiväärtusi – igatühte meist. Sobiksidki siia värsked kodanikud, kel pole suuri teeneid ja tiitleid veel riigile jagada, kuid siiski on nad olulised, kallid ja hoitud – lapsed.
Valik kaksikute kasuks langes puhtalt tänu ülalolevale pildile, mil saaks neist moodustada kaks vahvat ringi, moodustades lipuga koos just sellise uhke numbri. Kui tüdrukute ema mulle kirjutas, tekkis mul kuidagi väga kindel tunne, et nemad ongi need. Ema veel hoiatas, et minu visioon ehk ei pruugi kattuda tema neidudega, kuna pole nad väga ühte nägu päris. Mina samas mõtlesin, et veelgi parem!

Saabuti kohale ja kussutamise ning sättimise käigus tuli jutuks ka tõsiasi, et preilide sünnitähtaeg oli tegelikult 24.veebruar, jõudsid nad siia küll kuu jagu varem, ilmselt selle pärast, et need fantastilised pildid teha ning ise ka suurt pidupäeva tähistada. Ma olen südamest tänulik perele, et tuldi ja oldi nõus minu tingimustega, mõtetega ja emmepoolne abikäsi oli mulle supertoeks sel korral tüdrukute sättimisel ning kussutamisel. Vahvat sünnipäeva Eestile ja võrratut kasvamist tüdrukutele! Olgu need järgmised 100 aastat täis nalja, seiklusi ja rõõmupisaraid!
fotograaf Raili